Cariera. Anunturi privind posturile scoase la concurs

ANUNŢ – cu punctajul obţinut de candidaţi în urma desfăşurării concursului
organizat pentru încadrarea postului vacant de medic specialist confirmat în specialitatea neurologie la cabinetul neurologie

ANUNŢ – privind desfăşurarea concursului în vederea ocupării postului vacant de şef cabinet medical (medic specialist confirmat în specialitatea neurologie) la cabinetul neurologie

ANUNŢ – cu rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pentru încadrarea postului vacant de execuţie de psiholog principal la Compartimentul metodologie psihologică şi prelucrare date din Laboratorul psihologie

ANUNŢ – Anularea procedurii privind organizarea concursului pentru ocuparea postului contractual civil de şef birou gr.II la biroul achiziţii şi contractări

ANUNŢ – Privind organizarea concursului de încadrare a postului vacant psiholog principal la
Compartimentul metodologie psihologică şi prelucrare date din Laboratorul psihologie.

ANUNŢ – CU REZULTATELE PRESELECȚIEI organizată pentru încadrarea postului vacant de şef cabinet medical (medic specialist neurolog) la cabinetul neurologie.

ANUNŢ – Privind suspendarea concursului organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de şef birou gr.II la biroul achiziţii şi contractări.

ANUNŢ – privind susținerea probei de evaluare a nivelului de pregătire fizică în vederea ocupării postului de şef cabinet medical (medic specialist neurolog) la cabinetul neurologie.

ANUNŢ – Privind organizarea concursului de încadrare a postului vacant șef birou gr. II la Biroul achiziții și contractări.

ANUNŢ – cu rezultatele selecției dosarelor de concurs pentru încadrarea postului vacant de şef cabinet medical (medic specialist neurolog) la cabinetul neurologie.

ANUNŢ – Unitatea Militară 02587 București organizează selecție în vederea ocupării postului de șef cabinet medical (medic specialist confirmat în specialitatea neurologie) la cabinetul neurologie.