Centrul de vaccinare COVID-19 – INMAS

Informaţii despre activitatea Centrului de vaccinare COVID-19, organizat in cadrul INMAS puteti obtine doar la numerele de telefon dedicate: 0741.997.920 sau 021.305.2019. 

Accesul  catre centru se face, doar pietonal, prin Calea Plevnei, nr.134, pe poarta pentru pacienţi a Spitalului  Militar Central, conform urmatorului program orar: Luni-Vineri, 08.00-16.00.

Va rugam sa va asigurati ca vaccinul pe care urmeaza sa il faceti este acelasi cu cel pe care l-ati ales din platforma de vaccinare si pe care doriti sa il efectuati! Doza 1- Doza 2= 21 zile ( 3 saptamani )= PFIZER Doza 1- Doza 2= 56 zile ( 8 saptamani )= ASTRA ZENECA.

Aşa cum puteţi observa in poza de mai jos, conform platformei #ROVACCINARE, in cadrul INMAS sunt organizate două centre de vaccinare, unul pentru Pfizer cu denumirea CentrulP_INSTITUL… , cel de al doilea, pentru ASTRA-ZENECA, cu denumirea Centrul2P_INSTITUL…

Asadar, MARE ATENTIE!!! la care din centre vă programaţi!
Centrul de vaccinare NU este responsabil pentru tipul de vaccin la care v-ati programat si nici nu poate schimba felul vaccinului!

VA RUGAM SA RESPECTATI ORA LA CARE ATI FOST PROGRAMAT LA VACCINARE!

IN ACEST CENTRU AU PRIORITATE PERSOANELE SOSITE CONFORM PROGRAMARILOR DIN PLATFORMA DE VACCINARE!